fredag den 13. juni 2014

Hjemmelavet koldskål




Koldskål er lig med sommer, især når man laver den selv. Engang købte jeg altid de færdiglavede koldskål, men efter jeg begyndte at lave det selv, har jeg slet ikke kunne lide de færdiglavet mere. Det er SÅ meget bedre når man laver det selv, og så er det mega let og hurtigt at lave.

Når jeg laver hjemmelavet koldskål bruger jeg:
  • 5-6 pasteuriserede æggeblommer
  • 5 dl tykmælk
  • 5 dl kærnemælk
  • Sukker
  • Vaniljesukker
  • En smule citronsaft

Jeg pisker æggeblommerne sammen med sukker og vaniljesukker til en æggesnaps. Herefter blander jeg tykmælk og kærnemælk i, og smager til med citron, sukker og evt. vaniljesukker. Den færdige koldskål serveres kold med kammerjunker og evt. jordbær for at gøre det mere sommerligt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar